Szőrmók Állatorvosi Rendelő
                                             
Szeretettel és hozzáértéssel várjuk Önt és Kedvencét

Ünnepi nyitvatartás:dec. 22, szombat: 9-11
dec. 23, vasárnap, zárva
dec. 24, hétfő: 8-10-ig, délután zárva, telefonon sem vagyunk elérhetőek
dec. 25, kedd: zárva, telefonon sem vagyunk elérhetőek
dec. 26, szerda: zárva, telefonon sem vagyunk elérhetőek
dec. 27, csütörtök: 8-10 és 16-19
dec. 28, péntek: 8-10 és 16-19
dec. 29, szombat: 8-11
dec. 30, vasárnap, zárva
dec. 31, hétfő: 8-10, délután zárva, telefonon sem vagyunk elérhetőek
jan. 1, kedd: zárva, telefonon sem vagyunk elérhetőek
jan. 2, szerda: 8-10 és 16-19-ig

Telefonszámunk: 0630-2218-903

Áldott karácsonyt kívánunk minden gazdina
k, és négylábú kedvenceinknek is!

Az én kutyámban már van mikrochip!Mire kell figyelni, hogy kedvence még nagyobb biztonságban legyen?

Ha a chip nincs megfelelően regisztrálva a Petvetdatán, annyit ér csak, mintha egy piercing lenne a kutyusban!


Mit tehet tehát Ön?

1. Ha Ön helyeztetett mikrochipet a kutyusba, ellenőrizze a www.petvetdata.hu oldalon, hogy kutyája regisztrálva van-e. Használjon Internet Explorer vagy Firefox böngészőt, mert az oldal azokhoz lett optimalizálva. Bal oldalon, a keresés menübe gépelje be a 15 számjegyű kódot, melyet az oltási könyvbe ragasztva (esetleg a törzskönyvén) találhat. Ha megjelenik a kutya mikrochipszáma, neve, fajtája, akkor a kutyus regisztrálva van. Ha a chipezés óta változott a gazdi címe, telefonja, akkor azt módosítani kell az adatbázisban. Ezt kérheti bármely állatorvostól, aki chipezésre jogosult. Természetesen ha befárad hozzánk a kutyus oltási könyvével, ezt mi is szívesen (és díjmentesen) megtesszük Önnek.

Későbbi adatváltozásait se felejtse el bejelenteni! Nincs annál rosszabb, mint amikor a megtaláló hiába keresi a kutya gazdiját, mert a telefonszám nem kapcsolható és a gazdi sem lakik már a címen!


2. Ha nem ön helyeztette be a kutyusba a chipet, akkor mindenképpen szükség lenne egy adat-egyeztetésre! A törzskönyves kutyák mikrochip számát a MEOE csak később (néha csak jóval később...) regisztráltatja a Petvetdatán, de a szálak csak a tenyésztőig vezetnek vissza. Ilyenkor szükséges, hogy a mikrochipet az új gazdi regisztráltassa, vagyis a MEOE-s alomchipet a saját nevére írassa. Ez a regisztráció díjköteles és az állatorvosoknál végeztethető el. A gazdi további adatainak változása (tehát a regisztráció utáni adatmódosítás) általában- nálunk biztosan- díjmentes, de erre érdemes rákérdezni az állatorvosánál.


3. Ha nem biztos benne, hogy az ön naprakész adatai szerepelnek az adatbázisban, mi szívesen ellenőrizzük! Csak be kell fáradni a rendelőbe a kutyussal és/vagy az okmányaival. Csak pár perc az ellenőrzés!

4. Ha a kutyus elveszett, ellopták, azonnal jelentse állatorvosának és kérje, hogy ezt a Petvetdatán is rögzítse! Ez minden esetben díjmentes.